Del 11- In love with an Angel ♥

Tidigare:
- Hello boys! sa jag med en tillgjord röst och satte mig i den lille soffan.
- Yoo, look at Harry, he's working those curls! mästan skrek Louis och pekade bort mot Harry som stod och slängde lite med sina lockar för att charma tjejerna.
- I wonder if he's coming home tonight, sa Liam och flinade.
- I wouldn't be so shore on that sa jag och skrattade. Nu kom Niall fram till oss och satte sig brevid mig.
- So how's it going mate, flinade jag åt han och la min hand på hans axel. Han kollade ner i marken och blev lite röd om kinderna.
- Actually it's going pretty good sa han och tog en klunk av sin öl. Jag reste mig upp för att gå till Annabelle men så helt plötsligt ser jag att någon hora kommer fram och kysser mig. Jag såg i ögonvrån att Annabelle hade sett det och sprungit ifrån klubben. Jag knuffade horan.
- WHAT THE FUCK ARE YOU DOING, YOU SLUT! skrek jag åt henne. Killarna såg chockat på mig innan jag sprang ut från klubben. Jag måste fixa det här med Annabelle.
- Hello boys! sa jag med en tillgjord röst och satte mig i den lille soffan.
- Yoo, look at Harry, he's working those curls! mästan skrek Louis och pekade bort mot Harry som stod och slängde lite med sina lockar för att charma tjejerna.
- I wonder if he's coming home tonight, sa Liam och flinade.
- I wouldn't be so shore on that sa jag och skrattade. Nu kom Niall fram till oss och satte sig brevid mig.
- So how's it going mate, flinade jag åt han och la min hand på hans axel. Han kollade ner i marken och blev lite röd om kinderna.
- Actually it's going pretty good sa han och tog en klunk av sin öl. Jag reste mig upp för att gå till Annabelle men så helt plötsligt ser jag att någon hora kommer fram och kysser mig. Jag såg i ögonvrån att Annabelle hade sett det och sprungit ifrån klubben. Jag knuffade horan.
- WHAT THE FUCK ARE YOU DOING, YOU SLUT! skrek jag åt henne. Killarna såg chockat på mig innan jag sprang ut från klubben. Jag måste fixa det här med Annabelle.


När jag kom ut ur klubben stod det en stor grupp med paparazzi. Dom blev som djur när dom såg att jag kom ut. Jag täckte ansiktet med händerna för att inte bli bländad av blixtarna som kom från kamrorna. Dom skrek en massa som, "Heey Zayn, är det din tjej som sprang ut gråtandes?" , " Vem är hon?", "Vet fansen om att du har en tjej?". Som tur så hade en vakt hjälpt mig bort från folk massa så jag kunnat gå leta efter Annabelle. Jag små sprang längst gatorna i hopp om att hitta Annabelle. När jag hade gått ett tag såg jag nångon lite fram, lite vinglig var hon. Det var Annabelle. Jag mpste verkligen förklara det här för henne.
- ANNABELLE! skrek jag andfått. Hon stannade men fortsatte gå igen.
- Annabelle, please wait i can explain! ropade jag efter henne och började springa. Jag slutade springa och började gå fort istället.
- Annabelle! ropade jag flera gånger. Jag var nu framme vid henne och tog tag i hennes handled och vände henne mot mig.
- Let me go, you bastard! skrek hon. Jag tog tag i henne igen, och nu höll jag i henne hårt så hon inte kunde gå.
- Annabellle, let me explain! It wosen't what it looked like, i promise just let me explain! sa jag desperat.
- WHAT ZAYN? What, you kissed another girl! I thought we had something, something special, skrek hon. But i guess i had wrong. I really like you, man how could i be so dumb and think that you wanna be with me! sa hon med gråten i halsen.
- Annabelle, she kissed me! I pushed her away immediately!! I would never cheat or do something that hurt you! I PROMISE! please believe me! Annabelle i like you,  dude i REALLY like you! sa jag och kollade på henne allvarligt. Det känndes som att jag skulle börja gråta snart. Jag får inte förlora henne. Nej, aldrig!
- Ohh, so that girl just came from no where and kissed you?! We're done Zayn, sa hon och började gå fort bort ifrån mig. Jag sprang efter henne och vi stod mitt på gatan nu. Hon vände sig om och ville inte se mig i ansiktet. Det började regna lite smått men det sket jag i.
- Annabelle, please look at me! Look at me! Annabelle please! sa jag försökte jag. SHE kissed ME, i promise! You can even ask the boys, they were there! Hon kollade på mig nu och nu var hon pissed.
- OH MY GOD ZAYN! YOU GO AND KISS A GIRL AND THINK THAT THE BOYS ARE GONNA MAKE THE WHOLE THING BETTER?! GOD ZAYN YOU'RE SO STUPID! I LIKE YOU, I BLOODY HELL LIKE YOU! I TOLD YOU ABOUT MY PAST, AND YOU GO AND FUCKING KISS ANOTHER GIRL?! HOW DO THINK THAT MAKES ME FEEL?! YOU BROKE MY HEART! Nu grät hon. Jag kände att ilskan började ta över mig också. Det började att spöregna nu. Jag kunde inte hålla mig mer.
- ANNABELLE FOR GOD SAKE, I DIDN'T KISS HER, SHE KISSED ME! PLEASE BELIEVE ME! YOU'RE THE ONLY GIRL ON MY MIND, WHEN I CLOSE MY EYES IT'S YOU I SEE! FROM THE MOMENT I MET YOU EVERYTHING CHANGED, I KNEW THAT YOU WE'RE THE ONE! Nu började det rinna tårar från mig också. Annabelle bara stog där. Jag slutade skrika och sänkte rösten nu.
- Annabelle, if you only knew what you do to me, you light up my world.. and...and....and i love you.
Arl1ijscmaarpya_large


Jag och Zayn stod mitt på gatan i spöregnet och han hade just sagt att han älskade mig. Jag var helt chockad. Jag såg smärtan i hans ögon. Skulle jag tro på han? Han hade just sagt att han älskar mig. Jag visste inte vad jag skulle säga. Jag kunde inte ljuga jag älskade han också även fast jag nu var hjärtekrossad av killen jag älskar. Men som han sa det var hon som kysste han.
- ....Zayn... sa jag lågt. Han kom framt till mig. Och höll hårt om mina händer. Jag kollde djupt in i hans vackra bruna ögon. Han var dyngsur, det rann droppar ner för hans ansikte.
- Yeah.....
- I'm so so SO sorry, i should have believed you! Oh my god, i know if you're mad at me for not believing in you and ruined our night, and....i love you too sa jag och försökte tårka bort både tårarna och regnet. Jag såg på honom. Jag skämdes riktigt mycket. Jag trodde på han. Han hade trots allt sagt att han älskar mig, jag var bara så ledsen att se honom med någon annan för jag var rädd att han skulle hitta någon bättre, han var ju ändå Zayn Malik.
- No babe, don't be sorry, i don't want to se my girl sad sa han med ett snett leénde. JAg sprack upp i ett leénde och hoppade på Zayn.
- Oh my god Zayn, thank you ! I love you so much!  I was just scared that you would find someone better than me, without you iäm nothing! sa jag och kramade om han hårt.
- haha, no thank you for forgiving me, i can't live without you, I love you too! Jag var så glad att det var över nu, jag kan verkligen inte leva utan Zayn han är mitt allt.
- Zayn, we're on the street in the middle of the night and it's raining like hell, we should go back. The guys are going to get worried sa jag.
- I don't care, as long as i'm with you i don't give a shit sa han och blinkade.
- Ohh you say, well there is one thing i always wanted to do, sa jag och blinkade.
- Okay, tell me? sa han nyfiket.
- Kiss my one true love in the rain...Jag han inte säga mer innan han hade dragit in mig i hans famn och kysst mig. Jag kunde inte låta bli att le genom kyssen.
Tumblr_lxcaguilwr1r6ob4ko1_500_large
Efter en stund drog jag mig tillbaka och bet mig i läppen, jag hade inte tänkt på hur sexig Zayn var just nu. Helt genom blöt och man kunde se lite av hans vältränade mage. Jag pussade honom snabbt på kinden och drog honom mot klubben.
- Let's go home, i'm so tired sa jag och började gå.
- Wait, i'll call Paul...
- No, Zayn it's okay sa jag snabbt. Han kollade på mig som om jag vore sjuk i huvudet.
- Are you crazy, you're going to get sick and it's late.
- Okay, but call Louis instead, Paul's gonna freak out sa jag.
- You're right, i'll call Lou sa han och tog upp sin mobil ut fickan.
Vi satt nu hemma hos Zayn och Niall, Louis, Eleanor och Alanah var där. Vi berättade hela historian först var dom lite sura för att dom inte visste vart vi hade tagit vägen men sen "aww:ade" dom när vi berättat att vi blivit sams. Det va riktigt sent nu så vi bestämde oss för att gå och lägga oss. Vi sa hej då till dom andra och när jag skulle krama Niall och säga god natt viskade han i mitt öra.
- Heyy, don't run away next time i was relly worried, and thanks for in inviting Alanah, We're almost together now. Jag han inte säga något innan han hade gått. Han vände sig om och blinkade och la sin arm över Alanah som logmot honom. Jag log åt dom och vände mig om där jag mötte Zayn's vackra ansikte.
- I'm tired off all drama, i want to sleep sa jag och ökade mina steg mot Zayns rum. Jag hörde han skrocka lågt bakom mig.
Vi hade gjort oss klara för natten och llåg nu i sängen. Jag kände redan nu att jag skulle få värsta huvudvärken imrogon. Men det sket jag i. Nu var det bara jag och Zayn, det kunde inte någon förstöra.
- I love you, Zayn.
- I love you too, babe sa han och pussade mig på pannan. Efter det somnade vi båda snabbt.

Sen del jag vet. Det kan vara lite stavfel men jag orkar inte kolla igenom den. Jag vill att ni kommenterar annars är det inte roligt att skriva!
Enjoy! :)
// Hajrija xx

Del 10- In love with an Angel ♥

Tidigare:
~Niall's perspektiv~
När Alanah skulle hoppa in i bilen så fanns det inte plats så hon fick sitta i mitt knä. Jag mötte Annabelle's blick hon flinade men jag log lite blygt tillbaka. Alanah satte sig i mitt knä och jag höll mina armar runt hennes midja. Jag var överlycklig just nu, jag gillade verlkigen henne.

~Alanah's perspektiv~
När jag skulle hoppa in i bilen så fick jag sitta i Niall's knä. Jag blev rätt så glad eftersom jag verkligen gillar han. Jag hälsade på alla och satte mig i hans knä. Han höll sina armar runt sin midja och jag kunde inte låt bli att le lite. När vi kom fram till klubben hoppade alla ut. Vi fick gå in utan några problem. När vi väl kom in var det en massa folk jag tog tag i Niall's hand för att inte gå vilse. Han vände sig om och log mot mig jag log till baka och vi började röra oss mot baren.

När vi var framme vid baren beställde vi alla en varsin shot.
- CHEERS! Skrek Annabelle för att överrösta musiken. Jag hällde snabbt i mig shoten och grimaserade av den starka alkoholen. Efter det försvann alla. Jag tittade mig omkring i klubben och såg Zayn och Annabelle dansa tätt intill varandra. Louis och Eleanor grovhånglade, domm var inte äns så fulla. Danielle och Liam dansade som idioter Harry eller Niall såg jag ingenstans. Jag flinade lite åt mina vänner och vände mig om igen för att beställa en till shot. Jag drack snabbt upp den. Helt plötsligt kände jag några armar runt mig. Det var Niall.
- Wanna dance? frågade han med en sexig röst. Jag nickade som svar och han drog mig till dansgolvet. Vi började dansa och det blev allt mer intensivare. Vi dansade nu tätt intill varandra. Jag höll mina armar runt hans nacke och han sina runt min midja medans vi rörde oss till musiken. Jag kollade djupt in i Niall's kristallblåa ögon, sen ner på hans läppar som såg så...kyssvänliga ut. Han närmade sig mitt huvud lite. Helt plötsligt känner jag hans läppar tryckta mot mina i en perfekt kyss. Jag besvarade kyssen och den blev mer och mer intensivare. Och nu blev det tungor in blandat också, fast jag gillade det. Han kysste mig säkert för att han var full, det var säkert bara alkoholen som snacka. Han närmade sig mitt huvud nu igen.
- I've wanted to do this since the first moment i met you, viskade han i mitt öra. Jag kände hur ett lyckorus for igenom hela kroppen. Han ville göra exakt samma sak som jag suktat efter i flera veckor.
- Well Mr. Horan now you got me, and i've wanted to do this too sa jag lite blygt. Han log och kysste mig igen. Jag var världens lyckligaste tjej just nu!


Jag och Zayn hade dansat jätte mycket. Hit tills har jag haft jätte kul dansat, druckit och bara haft allmänt kul. Jag hörde att ljudet av Sorry for party rockin'- LMFAO fyllde klubben. Danielle var snabbt som attan framme vid mig och drog ifrån mig bort från Zayn. Han skrattade åt min min och gick och satte sig hos Louis och Liam som stod och skrattade åt Danielle, Eleanor och mig. Vi hade börjat att dansa och sjunga med låten. Niall och Alanah stod lite längre bort och skrattade åt oss. Jag "pressade" mig fram genom folk massan och tog tag i Alanah's handled.
- C'mon guurl, let's dance! skrek jag så hon skulle höra mig. Hon skrattade och släppte Niall's hand och följde med till Danielle och Eleanor
Tumblr_loi09bpwqh1ql73r4o1_500_large
Vi fortsatte dansa och ha kul.  När låten var slut började jag gå mot Zayn och dom andra killarna som satt på en soffa i ett hörn. När jag hade kommit ut ur folk massan såg jag det jag aldrig trott jag skulle få se. Zayn kyssa en annan tjej. Tårarna började rinna direkt. Jag mötte Niall's blick som lik som andra killarnas var chockad. Jag var bara så förvirrad. Jag styrde fort mina steg ut från klubben. Bort från allt folk. Bort från dom andra. Bort från Zayn. Jag gick ut på gatan, för att gå hem. Lite vinglig var jag av all alkohol. Jag försökte tårka bort tårarna så gått som möjligt men dom blev bara fler och fler. Jag kunde inte hejda dom. Helt plötsligt hörde jag någon skrika mitt namn.
- ANNABELLE! En anfådd röst, jag kkände mycket väl igen den.




Annabelle hade gått och dansat med dom andra tjejerna. Med ett flin på läpparna hade jag gått till dom andra killarna som också hade blivit dissade av sina tjejer.
- Hello boys! sa jag med en tillgjord röst och satte mig i den lille soffan.
- Yoo, look at Harry, he's working those curls! mästan skrek Louis och pekade bort mot Harry som stod och slängde lite med sina lockar för att charma tjejerna.
- I wonder if he's coming home tonight, sa Liam och flinade.
- I wouldn't be so shore on that sa jag och skrattade. Nu kom Niall fram till oss och satte sig brevid mig.
- So how's it going mate, flinade jag åt han och la min hand på hans axel. Han kollade ner i marken och blev lite röd om kinderna.
- Actually it's going pretty good sa han och tog en klunk av sin öl. Jag reste mig upp för att gå till Annabelle men så helt plötsligt ser jag att någon hora kommer fram och kysser mig. Jag såg i ögonvrån att Annabelle hade sett det och sprungit ifrån klubben. Jag knuffade horan.
- WHAT THE FUCK ARE YOU DOING, YOU SLUT! skrek jag åt henne. Killarna såg chockat på mig innan jag sprang ut från klubben. Jag måste fixa det här med Annabelle.

YEAHHH BUDDIE DEL 10! haha! Jag blev inte så nöjd med den här delen men hoppas ni gillar den!
Lite drama, är ju alltid nått, right? ;) KOMMENTERA!
//Hajrija xx

Del 9- In love with an Angel ♥

Tidigare:
- I had fun tonight sa jag.
- Me too sa han. Vi närmade varandra. Jag satte mina armar runt hans nacke och han sina händer runt min midja.
- Good night Zayn, viskade jag i hans öra och pussade han snabbt på kinden och vände mig om och gick in genom porten och upp till min lägenhet. Jag hade lämnat en chockad Zayn. Om han ville ha någon kyss skulle han allt få kämpa för en.
När jag hade gått in i min lägenhet spelade jag upp hela kvällen i huvudet. Det var den bästa dejten jag någonsin vart på. Jag hörde att det plingade på dörren så jag gick för att kolla vem det va. Jag öppnade och såg Zayn stå där. Han kom fram och tog en armen runt min midja och den andra under min käke och kysste mig passionerat.
- Good night, Annabelle sa han och blinkade. Han vände sig om och sprang ner för trapporna. Nu var det jag som var chockad. Jag gick in och låste dörren. Jag lutade mig mot den och gled ner. "wooow.." tänkte jag. Jag bet mig på läppen och suckade lyckligt.

TRE VECKOR SENARE

Det hade gått några veckor sedan jag och Zayn gick på våran första dejt. Vi hade gått på några dejter efter det, dom hade varit magiska. Han hade alltid någon liten överaskning. Bara för mig. Mina känslor har växt mer och mer för Zayn men jag var inte riktigt säker. Var jag hans flickavän? Gillade han mig lika mycket som jag gillar han? Vi bettede oss som ett par enligt mig. Jag hade umågts mycket med killarna och Alanah också. Även om Zayn inte var hemma så brukade jag gå dit och chilla med grabbarna. Zayn och Liam hade åkt till studion för att göra klart några solon som dom har i deras nya album.
- Annabelle, are you comeing dinner is ready. Avbröt någon mig från mina tankar. Det var Niall.
- uhhmm...what?..ehh..Yeah sa jag lite förvirrat och reste mig ur soffan som jag och Niall degat på hela dagen.
- haha you're so retarded! skrattade han.
- Excuse me, take that back fatass! sa jag och hoppade på han bak ifrån.
Jag och Niall hade kommit varandra nära. Han var som en bror för mig. Han var min bästavän. Jag kunde berätta allt för han och kunde berätta allt för mig. Han hade berättat att han gilla gillade Alanah. Jag kunde se att hon också var intresserad av han.
- Okay, okay! Chill! skrattade han. Vi gick ut till den stora trädgården som dom alla delade på. Dom bodde i olika lägenheter men hade samma trädgård, det var ämdå rät så praktiskt enligt mig. Dom spenderar ju ändå så mycket tid tillsammans. När vi väl kom ut möttes vi av Harry och Louis som stod höll på med grillen. Jag satte mig på en av platserna runt det stora bordet. Vi satt och snackade ett tag. Helt plötsligt såg jag hur allt blev svart och någon höll sina händer för mina ögon.
- Guess who?  Jag kände direkt igen rösten men ville retas lite med han.
- OMFG IT'S A RAPIST!! skrek jag. Och började vifta med händerna. Alla skrattade åt mitt skämt även jag skrattade. Jag vände mig och hoppade in i Zayn's famn.
- Heey babe, i've missed you sa jag och pussade han lätt på munnen.
- Heyy hun, i've missed you too sa han, I like your outfit, Jag kollade ner på mina kläder jag hade på mig Zayn's gråa mjukis och hans "Gun 'n' Roses" tröja.
- Oh you do? sa jag lite ironiskt.
- But babe it's just me who can work those clothes sa han och spelade bitchig. Jag skrattade åt han och vi satte vi oss ner.
Tumblr_lkh8s4islh1qih6oso1_500_large
- Yoo Lou, when's the food ready? I'm starving! utbrast Niall och alla började skratta åt det han just sa. "Han och sin mat.." tänkte jag för mig själv och flinade.
När maten var klar sprang alla fram som djur och hämtade sin mat. Vi satte oss ner och började äta och snacka.
- So, when are you done with recording your new album frågade jag dom.
- Soon,we are done with half of the songs svarade Liam på min fråga.
- Oh okay, thats goo sa jag och nickade. Vi åt klart och bästemede oss för att gå enftersom det började bli kallt. Vi plockade undan och gick in till Harry och Louis. Vi satte oss alla i deras stora soffa.
- So what are we gonna do tonight? frågade Louis.
- OH I KNOW! utbrast Harry, I WANNA PARTY! Let's go to a club or something! How's with me?! frågade han och hoppade upp i soffan. Ohh jag var på, jag älskade att dra ut och fest. Det var ju fredag trots allt.
- Ohh hell yeah, I'm with you curly head ! utbrast jag och high-five-a han. Dom andra tvekade lite men efter att jag och Harry bönat och bett gav dom sig till slut.  Jag tog min mobil och messade Alanah.
To: Alanah<3 ;"Heey guurl! Wanna go out and party with me and the lad? :) xx"
From: Alanah<3 ; "Heyy babe, yeah sure when? :) xoxo"
- When are we going? skrek jag ut i hopp om att jag skulle få svar.
- 10pm, so about 2 hours! skrek Zayn tillbaka.
- Okay!
To: Alanah<3 ; "10pm, so about 2 hours, we'll pick you up. :) x"
From: Alanah<3 ; "I'll be ready! :) x"

Där slutade våran konversation. Jag berättade för killarna att Alanah skulle med och jag kunde inte låta bli att se ett litet leénde smyga sig fram på Niall's läppar. Jag tog fram min mobil igen och skrev
To: Nialler the fatass ;) ; "You're welcome, buddie ;)

Hans mobil plingade till. Han tog upp sin mobil och låste upp den. När han hade öppnat sms:et sprack han upp i ett leénde och kollade på mig. Jag tog det som ett tack. Zayn hade erbjudits sig att skjusa hem mig så jag kunde fixa mig.  Vi var nu frammer utan för mig. Jag knäppte upp bältet och gav Zayn en kyss.
- Thank you for the ride, Zayn! See you later! sa jag och log.
- You're welcome, babe! yeah see ya! sa han. Jag hoppade ut och såg hur han körde iväg.
Jag sprang upp till mig. Jag dushade snabbt. Och valde kläder det fick bli det här:
Jag lockade mitt hår och fixade det i en snygg frisyr och sminakde mig. Jag hörde någon tuta precis när jag blivit klar. Zayn och killarna var här. Jag tog på mig mina skor och stoppade i det nödvändigaste i min väska. Jag gick ut och låste dörren efter mig. När jag kom ner så hoppade jag in i bilden. Jag satte mig brevid Zayn.
- Heyy babe, wow you look amazing! sa han och kysste mig.
- Thank you, you look great too! Jag hälsade på alla och märkte att Louis och Liams tjejer var här- Eleanor och Danielle. Jag hälsade på dom och vi fortsatte mot Alanah. Jag var sjukt taggad. Om jag ska vara ärlig så var jag ett "Party animal" .  Vi stannade utanför Alanah's lägenhet. Det fanns inte plats så hon fick sitta i Niall's knä. Jag mötte Niall's blick och flinade lite han log blygt och vände sig om.


När Alanah skulle hoppa in i bilen så fanns det inte plats så hon fick sitta i mitt knä. Jag mötte Annabelle's blick hon flinade men jag log lite blygt tillbaka. Alanah satte sig i mitt knä och jag höll mina armar runt hennes midja. Jag var överlycklig just nu, jag gillade verlkigen henne.


När jag skulle hoppa in i bilen så fick jag sitta i Niall's knä. Jag blev rätt så glad eftersom jag verkligen gillar han. Jag hälsade på alla och satte mig i hans knä. Han höll sina armar runt sin midja och jag kunde inte låt bli att le lite. När vi kom fram till klubben hoppade alla ut. Vi fick gå in utan några problem. När vi väl kom in var det en massa folk jag tog tag i Niall's hand för att inte gå vilse. Han vände sig om och log mot mig jag log till baka och vi började röra oss mot baren.

YEAAHH BUDDIE DEL 9! Hoppas ni gillart', långt var det va? :P Ni får kommentera mer så jag blir peppad, det är mycket roligare att skriva då! Enjoy! PS. Om ni har någon fråga så använd blogresponse! :)
// Hajrija xoxo

Del 8- In love with an Angel ♥

Tidigare:
- Ohh God, please tell me were we going and don't say "You'll see" sa jag och överdrev lite när jag sa You'll see.
- Hahah i'm sorry but you'll see it's a suprise skrattade han.
- Ohh you mean little bastard sa jag surt men kunde inte låt bli att skratta lite åt Zayn. Vi hade åkt rätt länge nu.
- Are we there yet frågade jag.
- Yes we are actually sa han och svängde in på en liten stig. Vi hoppade ut och började gå en bit tills vi kom fram till ett litet berg med havsutsikt. När jag vände mig om så möttes jag av...

När jag vände mig om möttes jag av en picknick. Det låg en filt med kuddar och mat på. Sen låg det som små lyktor runt om. Det såg väldigt mysigt ut. Jag sprack upp i ett leénde. "Har han gjort det här bara för mig?"
-Oh my god Zayn, have you done all this by your self? frågade jag och sprang fram och kramade han.
- Yeah, do you like it? sa han och log lite blygt.
- Of course i do, sa jag glatt. Vi gick och satte oss bland alla filtar. Zayn började plocka ut olika saker från korgen. Han hade fixat jordgubbar doppade i chockld. Min favorit. Och en massa andra delikatesser.
- How did you know i love chocolate strawberries? frågade jag med ett leénde sträckte sig ända upp till ögonen.
- I can read minds you know, sa han och blinkade.
- Oh really, sa jag tillgjort överaskat, Can you read what's on my mind right now? frågade jag lite flörtigt och böjde mig fram. Han böjde sig också fram, nu va vi 2 cm ifrån varandra. Jag kunde känna hans varama andetag.
- Oh yeas i do Miss. Annabelle Lloyd sa han...ja sexigt enligt mig.
- Then show me, so i know that you're not lying, viskade jag. Jag kollade in i hans bruna ögon som fick hela min värld att stanna.
- So you don't trust me? retades han. Jag kunde inte stå emot hans läppar längre.
- Oh just shup up and kiss me you nut, utbrast jag tryckte min läppar mot hans. Han besvarade kyssen och den blev allt mer och mer passionerad. Han la sig ner på filten och vi fortsatte kyssas.
Tumblr_lya14ugaou1r7mez8o1_500_large
Efter ett tag backade jag bak och log som en fån.
- Woow you're a great kisser, sa han och log. Jag log blygt till baka och la mig brevid han. Vi låg och kollade på stjärnorna och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag älskade att umgås med Zayn, han gjorde min dag.
- You know, började jag, wherever you are in world, your thumb will always be bigger than the moon. sa jag och kisade med tummen uppe i luften. Zayn gjorde samma sak och sen kollade han på mig. Och sen upp igen mot stjärnorna.
- Annabelle sa Zayn lågt.
- Yeah..
- Remember when i asked you out and you said that you don't want to because of the hate, and that you're tired of getting shit thrown at you?
- uhhmm..yeah sa jag och svalde hårt.
- What do you mean with that? frågade han nyfiket.
- When i started middleschool, people started bullying me for no reason. The called me names and some even punched me. I didn't know why. I was just a ordinary girl, who goes to school like evryone else. They continued bullying me, and i started to do terrible things to my self. I started cutting my self. And a night ,i was about 15, when i stood on a bridge, planning to jump. Cause i couldn't stand it anymore. No one never took care of me, or loved me.
- What about your parents?, avbröt han mig.
- My dad left me and my mom when i was 6. She got so depressed and started drinking and became an alcoholic. She didn't care about me. I always looked me in, in my room. I didn't want to see her drunk. Jag kände hur tårarna brännde bakom ögonlocken. Okay back to the story. As i said i planned to jump. But i didn't have the guts, so i went home. And i just keept fighting when i think about it now, i can't believe that i'm still alive. But i'm happy i am. Cause if i'd jumped i wouldn't met you. I wouldn't be blessed to have you in my life. Det rann en liten tår ner jag tårkade snabbt bort den och kollade mot Zayn. Han hade suttit och lyssna på allt jag sagt.
- Annabelle...i'm sorry for all that you've been through sa han och omfamnade mig med en kram.
- It's okay, sa jag och fortsatte hålla om han. Han pussade mig på pannan och så låg vi ett tag. Det var tyst fast det var en bekväm tystnad.
- I'm blessed to have you in my life too sa Zayn mitt från ingenstans. Jag sprack upp i ett leénde och kollade på han och möttes av en perfekt kyss. Kvällen flöt på och vi hade jätte kul. Det började bli sent så vi plockade ihop och började gå mot bilen.
Tumblr_m2i721lr3i1qab9j2o1_500_large
Vi var nu framför min port. Jag stod och kollade på Zayn som hade ett snett leénde på läpparna. Vi båda tog ett steg fram.
- I had fun tonight sa jag.
- Me too sa han. Vi närmade varandra. Jag satte mina armar runt hans nacke och han sina händer runt min midja.
- Good night Zayn, viskade jag i hans öra och pussade han snabbt på kinden och vände mig om och gick in genom porten och upp till min lägenhet. Jag hade lämnat en chockad Zayn. Om han ville ha någon kyss skulle han allt få kämpa för en.
När jag hade gått in i min lägenhet spelade jag upp hela kvällen i huvudet. Det var den bästa dejten jag någonsin vart på. Jag hörde att det plingade på dörren så jag gick för att kolla vem det va. Jag öppnade och såg Zayn stå där. Han kom fram och tog en armen runt min midja och den andra under min käke och kysste mig passionerat.
- Good night, Annabelle sa han och blinkade. Han vände sig om och sprang ner för trapporna. Nu var det jag som var chockad. Jag gick in och låste dörren. Jag lutade mig mot den och gled ner. "wooow.." tänkte jag. Jag bet mig på läppen och suckade lyckligt.

OKAY POTATOES DEL 8! Vad tyckte ni? :) Jag vill att ni kommenterar vad ni tycker och om ni har några önske mål kanske mer av killarnas perspektiv eller mer romanrik eller kanske DRAMA!? Det är upp till er! Tack så jätte mycket för era söta kommentarer! och nu.........KOMMENTERA!! :)
// Hajrija :)

Del 7- In love with an Angel ♥

Tidigare:
- Thank you, Niall, fick jag fram från ingenstans.
- For what? frågade han lite förvirrat.
- For listening to me, for comforting me when i was weakest and for being you, sa jag lågt med ett snett leénde.
- Aye i'll always be there for you, you can call me in the middle of the night, i'll still be there for, you know that right? frågade han och kom lite närmare.
- Yeah, i know that, sa jag och tog ett steg närmare han. Vi stod nu inte så långt i från varandra. Allt kändes så bra. Jag tror jag har fallit för han. Nej, jag vet. Jag har fallit för Niall Horan.


FREDAG

Det hade gått några dagar sedan Zayn bjudit ut mig. Vi hade träffats flera gånger efter det. Jag hade också kommit jätte nära Alanah, hon var nu en av mina närmaste vänner.  Jag hade fått sex nya bästa vänner. Dom betydde något otroligt mycket för mig. Klockan började närma sig halv sex. Om 2 och en halv timme ska jag på dejt med Zayn. Jag bestämde mig för att börja fixa mig. Jag reste mig upp ur soffan som jag degat på hela dagen. Jag gick in i badrummet och klädde av mig det jag hade på mig och hoppade in i dushen. Jag rakade mig under armarna och bena. Och satte in hårinpackning. När jag var klar gick jag ut och torkade mig och tog på mig mina rosa badrock. Jag satte upp håret i en turban och gick in till mitt rum. Jag gick in i min W.I.C och började leta efter något att ha på mig. Efter att ha testat varje klänning jag hade fick det bli en ljus rosa tunika med bara ett axel band och svarta tajta jeans. Jag gick fram till mitt smink bord och började locka mitt långa bruna hår efter crika en timme vart jag nöjd med håret och sminkningen. Jag tog på mig ett halsband, ett diamant armband och ett par örgängen. Jag tog fram en vit väska och la in min mobil, läppglans, nycklar och pengar ifall att. Jag tog på mig ett par ljus rosa pumps och kontrollerade mig i spegeln. Jag såg bra ut. Jag slängde en titt på klockan om fem minuter skulle Zayn vara här.
http://www.youtube.com/watch?v=EmZvOhHF85I
Tumblr_lpq62gtecw1r0ihnto1_500_large
Jag hörde någon tuta. Zayn va här. Jag sprang ut genom dörren och låste. Jag gick ner för trapporna och gick ut till Zayn. Han stod lutad mot en svart stor bil. Jag bet mig i läppen när jag såg han. Han hade på sig ett par gråa chinos, blå tröja och en jeans skjorta. Hans hår var perfekt som vanligt Jag gick fram till han och han omfamnade mig i en kram och pussa mig på kinden.
- Hey beautiful, you look amazing like always sa han och fick mig att rodna. Jag kollade ner i marken och upp på han igen.
- Thank you, You look really handsome sa jag och blinkade med ena ögat.
- Well thank you, Shall we sa han med en tillgjord röst och gjorde en gest mot bilen.
- Of course, let's go sa jag och hoppade in i bilen. Zayn sprang till andra sidan och satte sig vid förarsätet.
- We are we going? frågade jag nyfiket.
- You'll see, sa han och blinkade mot mig.
- Noo, C'mon tell me! lipade jag.
- No, you'll see sa han och skrockade lågt. Vi började åka.
- Is it somewere far, frågade jag och kollade ut genom glas rutan som en fem-åring.
- You'll see sa han med ett flin på läpparna.
- Ohh God, please tell me were we going and don't say "You'll see" sa jag och överdrev lite när jag sa You'll see.
- Hahah i'm sorry but you'll see it's a suprise skrattade han.
- Ohh you mean little bastard sa jag surt men kunde inte låt bli att skratta lite åt Zayn. Vi hade åkt rätt länge nu.
- Are we there yet frågade jag.
- Yes we are actually sa han och svängde in på en liten stig. Vi hoppade ut och började gå en bit tills vi kom fram till ett litet berg med havsutsikt. När jag vände mig om så möttes jag av...

Super kort/tråkig/dålig del, i know! Men var tvungen att sluta där för att få en bra nästa del!
Och en sak, Nu får vi alla låtsas att Zayn har körkort. kej? ;) Vad tycker ni? I NEED FEEDBACK! :) 5+ KOMMENTARER TILL NÄSTA!
// Hajrija xx

Del 6- In love with an Angel ♥

Tidigare:
- So do wanna sit here with me? frågade jag.
- Yeah sure! utbrast båda. Dom beställde sin mat och vi började snacka om allt och inget. Jag berättade om hur jag smugit ut utan att någon märkt och att killarna var i studion och jobbade. Alanah visste om att jag var med i One Direction och hon var tydligen ett fan. Efter ett tag va vi alla tvugna att gå tillbaka till våra jobb. Vi bestämde att vi skulle ha filmkväll hemme hos oss. Jag längtade tills jag fick träffa Alanah igen. Jag får den här konstiga känslan. Det liksom bubblar i magen när jag tänker på henne. Är jag kär?


SENARE PÅ KVÄLLEN

Niall hade bjudit över Annabelle och en kompis till henne, vi skulle ha filmkväll. Vi hade hyrt några filmer och köpt en massa godis och snacks. Jag hade faktiskt saknat Annabelle. Jag hade saknat att få höra hennes mjuka rösta, hennes klingande skratt och hennes närhet. Helt plötsligt avbröts jag ur mina tankar av att dörrklockan ringde.
- Jag tar det! ropade jag och reste mig ur soffan. Jag gick med snabba steg till dörren. När jag öppnade den möttes jag av den vackraste flickan jag någonsin sett, Annabelle.
- Zaayyyn! utbrast hon och hoppade upp i min famn.
- Have you missed me? skrattade jag och kramade om henne.
- No of course not, why whould i sa hon ironiskt.
- Wuuuuut, you haven't?! sa jag överdramatiskt och gick närmare henne, Well i have missed you...alot. viskade jag i hennes öra. Hon rodnade lite och kollade ner på marken och upp på mig igen.
- It's hard to not miss you sa hon och blinckade med ögat. Jag flinade lite åt henne och hälsade på hennes kompis.
- I'm Zayn sa jag och sträckte fram handen.
- I'm Alanah sa hon glatt.
- Nice to meet you, Alanah! sa jag och började röra mig mot vardagsrummet med Annabelle och Alanah hack i häl.
När vi kom in i vardagsrummet hoppade alla på Annabelle och bombaderade henne med kramar.
- Take it easy guys, you might scare her away. sa jag och hånflinade åt dom. Dom hälsade på Alanah och jag såg att Niall log lite extra när han kramade om henne. " it seems like our little leprechaun has fallin in love..." Tänkte jag och satte mig ner i fotöljen. Vi valde film det fick bli "Abduction". Vi satte in filmen och det blev tyst. Som vanligt kommenterade Louis allt, även fast det bara har gått 10 minuter i filmen så har han redan blivit tillsagd flera gånger. Jag sneglade lite bort mot Annabelle, jag märkte att hon satt och kollade på mig istället för filmen. Jag log och hon log tillbaka. Och mitt från ingen stans reser hon sig upp och kommer fram till mig.
- Can i sit here with you? viskade hon och log snett. Jag blev faktiskt glad att hon frågade.
- Of course, come here sa jag och klappade händerna på låren som gest att hon kunde sätta sig. Hon log som svar och satte sig i min famn. Jag kollade mot dom andra som satt i soffan och märkte att Harry satt och flinade. Jag vände mig om och kände att Annabelle lutade sig mot mitt bröst. Jag lekte med hennes hår. Hon kollade upp på mig med hennes isblåa ögon och log. Jag kom på att hon hade sagt ja till att gå ut med mig, jag passade på att fråga när. - Wanna go out with me on friday? viskade jag lågt. Hon dröjde ett tag innan hon svarade.
- Yees, sa hon och nickade.
- Great, i'll pick you up at 8pm.
- I'll be waiting sa hon och flyttade sig lite för att göra det bekvämare. Jag fortsatte att leka med hennes hår efter ett tag kände jag att hon andades tyngre hon hade somnat i min famn. Även jag somnade kort där efter.
Z222862344_large


Jag vaknade och reste mig fort upp och kollade vart jag var. Nu minns jag att jag var hos Niall och dom andra killarna. Efter texten rullade och alla hade somnat utom Niall. Jag kollade upp på han och märkte att jag hade råkat slumra till på han. Han kollade på mig och log stort jag log lite blygt tillbaka.
- ehh sorry that i fell in sleep on you...
- No worries, i kinda liked it sa han lågt. Sa han just det där?! Han är bara för SÖT! Jag kollade på han och log.
- What do you wanna do? Everyone else is sleeping so it seems like it's just you and me. viskade han.
- Can we take a walk out side, i really need some freash air.
- Sure, let's go. sa han och reste sig upp. Han sträckte fram handen till mig jag tog tag i den och reste mig upp. Jag fick låna en av Niall's hoddies eftersom det var lite kallt att gå i min tunna jeans jacka. Vi gick ut och började vandra i mörkret tysta. Det va inte direkt en pinsam tystnad.
- So tell me a little about yourself sa han. Säkert för att bryta tystnaden. Vilket jag inte hade något emot.
- Okay, my name is Alanah Taylor, i'm 18 and just moved here to London. Jag sneglade lite på han och såg att han log stort. Det leéndet fick mig att bli varm inombords. Uhhm...fortsatte jag. Music is a big part off my life, when my sis- där slutade jag. Jag fortsatte gå. Jag kunde inte berätta det. Det var för jobbigt.
- When your what... fortasatte han.
- No, nothing. It's a long story. Fick jag fram och svalde. Nu började jag tänka på allt som hänt. Hur allt gick så fort. Hur min lust att leva försvann efter det. Jag kände att mina ögon började glänsa av tårarna som vilken stund som helst skulle komma.
- I have time, sa han. Jag märkte att vi hade gått långt och nu var vi vid en lekplats. Jag nickade mot han och satte mig på en gunga. Och tänkte igenom allt. Att jag nu skulle berätta något som jag har hållit inom mig i en lång period nu. Jag var fortfarande tyst. Niall kollade på mig med hans kristallblåa ögon. Dom såg oroliga ut.
- Is something wrong frågade han. If you don't want to tell me it's okay. fortsatte han. Jag kollade på han och log. Jag tog ett djupt andetag och började.
- We were on our way to a song lesson. Me and my twin sister Ariana. We were about 12 years old and had just discovered the passion in music. Hand in hand we walked over the road and had no clue what would happen next. Jag tog ett djupt andetag och kollade på Niall som satt och lyssnade. I held a piece of paper with lyrics for a song we would sing that day. It was a windy day. I was going to shove it in my bag when the wind grabbed it and flew it to the middle of the road. Ariana said she could go and get it. Nu kände jag att några få tårar började rinna ner för ansiktet. Niall såg på mig sen så reste han på sig och drog iväg mig till en bänk där vi satte oss och han la hans arm över mig. - Go on, viskade han. Jag tog ännu ett djupt andetag och fortsatte.
- She ran to were the paper had gone without looking for, a car comes in full speed in the direction of Ariana. I saw that the car was coming and shouted to her that it's a car on the road and she must hurry. Nu sprutade tårarna ut. Everything happend so fast. I saw my dearest sister get hit by a car right in front of my eyes. I was broken. I didn't know what to do, i blamed my self. I should've been me who died. I deserved to die, not her. Nästan skrek jag. Niall drog in mig i hans famn och tröstade mig. - Without the music i wouldn't be alive right now, the music helped me to recover. And thats why the music means so much to me. Jag hade lugnat ner mig lite nu. Jag ångrar inte att jag berättat för Niall. Det kändes bra att ha någon som lyssnar utan att ge "råd" ,utan bara lyssnar. Jag gillade Niall han var speciell, jag kunde vara mig själv med han.
- I'm so sorry for your lost Alanah. sa han lågt I know that your sister would be very proud of you right now. You are a smart, kind, beautiful and strong girl. sa han och tog sina fingrar mot hakan och lyfte upp mitt ansikte.
Jag kollade in hans ögon som kan få varje tjej på fall. Han log stort och jag besvarade leéndet med ett ännu större.
Jag torkade bort mina tårar och lite av min mascara som smetat ut sig. Jag såg säkert ut som en panda.
På vägen hem så kände jag att Niall tog tag i min hand. Jag kollade upp på han och log lite generat. Jag tog inte bort den, jag gillade det så. Och jag gillade Niall. När vi kom fram till deras hus igen gick vi fortfarande hand i hand.
- Thank you, Niall, fick jag fram från ingenstans.
- For what? frågade han lite förvirrat.
- For listening to me, for comforting me when i was weakest and for being you, sa jag lågt med ett snett leénde.
- Aye i'll always be there for you, you can call me in the middle of the night, i'll still be there for, you know that right? frågade han och kom lite närmare.
- Yeah, i know that, sa jag och tog ett steg närmare han. Vi stod nu inte så långt i från varandra. Allt kändes så bra. Jag tror jag har fallit för han. Nej, jag vet. Jag har fallit för Niall Horan.

Okkaayyy! Del 6, wut do ya fink ;P Lite blandade känslor. Igentligen skulle den här delen komma ut igår men jag fick idétorka men nu har jag en massa att skriva om! Nästa del kommer förmodligen ut imorgon! :) KOMMENTERA!
VARNING FÖR STAVFEL OCH DÅLIG ENGELSKA!
// Hajrija :) xx

Del 5- In love with an Angel ♥

Tidigare:
Jag hade fått skjus hem av Zayn från stranden. När jag kom hem hoppade jag direkt in i dushen. Jag lät vattnet rinna ner för min kropp. Det var skönt att få ta en dush. Att få lite tid för sig själv, att få tänka. Det hade jag inget emot. När jag var klar gick jag ut. Jag tog på mig ett par svarta spets trosor och en svart BH, eftersom jag inte skulle någonstans så tog jag på mig min rosa One Piece. Jag borstade snabbt igenom håret med min borste och gick ut till köket. Jag kände att hungern började smyga fram så jag bestämde mig för att fixa något att äta. Jag tog fram en fryst pan pizza ur frysen och la in den i mikron. Efter att jag fixat käk gick jag in i vardagsrummet och satte på en film. Det fick bli Harry Potter. Jag har alltid älskat Harry Potter. Jag har sätt alla filmer och läst alla böcker. Jag hade sätt dom så många gånger att jag kunde replikerna. Jag började känna hur ögonlocken blev tyngre och tyngre. Det sissta jag tänkte på var Zayn's leénde framför mig. Sen så somnade jag djupt med ett leénde på läpparna.


Nästa morgon vaknade jag av att jag ramlade ner från soffan med en duns. Jag reste mig upp med ett gäsp och kliade mig på huvudet där jag slagit i när jag hamnat på golvet.  Idag skulle jag jobba så jag gick in i min W.I.C och tog på mig ett par jeans, en jeans skjorta med hål på axlarna. Jag satte på mig ett midjeskärp med leopard tryck. Och tog på mig lite smycken. Idag orkade jag inte göra något speciellt med håret så jag bara borstade igenom det och plattade det fort.
Beautiful-body-clothes-cool-fashion-favim.com-364151_large
Jag har rätt så nära till mitt jobb så jag promenerade dit. Jag jobbade på Forever 21, det är en kläd affär här i London. Jag trivdes med mitt jobb. När jag var framme gick jag in i butiken och in till personal rummet. Där min chef, Kate, stod och spratade med en tjej med blont hår.
- Ahh Annabelle come here, i'm gonna introduce you to some one! utbrast hon.
-  hello on you too sa jag sarkastiskt. Jag lämnade mina grejer och gick fram till Kate och den blond håriga tjejen.
- Annabelle this is Alanah, Alanah this is Annabelle sa Kate med ett stort leénde.
- Heey sa jag och skakade hand med den blonda tjejen så jag nu visste hette Alanah.
- Hi hälsade hon glatt. Hon var faktiskt ganska söt. Hennes platinum blonda hår hängde ända ner till revbenen. Hon hade stora blåa ögon och ett sött snett leénde.
- Annabelle i want you to take care of Alanah, i have a meeting i have to hurry to sa hon och lämnade rummet. När hon gått ut vände jag mig om till Alanah.
- Are you ready for you first day? frågade jag henne.
- Yeah, let's go! utbrast hon. Vi gick in till det så kallade lagret och hämtade några lådor med nya kläder som skulle ut i butiken. Jag och Alanah kom bra överens, jag kände på mig att vi skulle bli nära vänner. Klockan närmade sig lunch och jag kände hur min mage började kurra lite.
- Wanna go and grab something to eat, i'm starving? frågade jag henne med en desperat röst.
- haha yeah sure! skrattade hon. Vi hämtade våra grejer och bestämde att vi skulle äta Nandos.
Det fick mig och täka på en blond liten irländare vid namn Niall vars stora kärlek var Nandos. Jag skrockade lågt av min tanke. Alanah hörde det visst och kollade på mig.
- What are you laughing about?
- No nothing sa jag och öppnade dörren till resturangen. När vi kom in fick jag syn på ingen mindre än Niall.
- Come, i'm gonna introduce you to a friend of mine sa jag och drog i väg Alanah i riktning mot Niall.
- Well hello there fatass! skämtade jag och såg att han sprack upp i ett leénde.
- Hey, Annabelle! utbrast han och kramade mig.
- What are you doing here frågade han.
- We're gonna grab something to eat. Då kom jag på att jag inte hade presenterat han för Alanah.
-  Niall this is my friend Alanah sa jag och gjorde en gest mot henne.

Killarna va kvar i studion och jobbade medan jag smög ut och gick till Nandos. Jag hade precis börjat äta när jag hör någon säga.
- Well hello there fatass! Jag vände mig om och så Annabelle stå där med en blond tjej.
- Hey, Annabelle! utbrast jag och kramade om henne.
- What are you doing here? frågade jag.
- We're gonna grab something to eat sa hon och vände sig om mot den blond håriga tjejen.
- Niall this is my friend Alanah sa hon och gjorde en gest mot henne. "ohh my..." Tänkte jag när jag såg henne.
- Hi i'm Niall sa jag och sträckte fram handen.
- Hello, I'm Alanah sa hon med en mjuk röst.
- So do wanna sit here with me? frågade jag.
- Yeah sure! utbrast båda. Dom beställde sin mat och vi började snacka om allt och inget. Jag berättade om hur jag smugit ut utan att någon märkt och att killarna var i studion och jobbade. Alanah visste om att jag var med i One Direction och hon var tydligen ett fan. Efter ett tag va vi alla tvugna att gå tillbaka till våra jobb. Vi bestämde att vi skulle ha filmkväll hemme hos oss. Jag längtade tills jag fick träffa Alanah igen. Jag får den här konstiga känslan. Det liksom bubblar i magen när jag tänker på henne. Är jag kär?



DEL 5! WOOO to the HOOOO! Det blev inte så långt eller händelserikt men det kommer bli bättre längre fram i novellen. :) Det kommer upp en till del senare som jag lovat.  Tack för era super söta kommentarer, ni vet inte hur mycket det betyder för mig! Jag blir peppad och riktigt glad! KOMMENTERA! :)
// Hajrija x

Del 4- In love with an Angel ♥

Tidigare:
Efter ett tag kände jag något blött på min rygg innan jag visste ordet av det hade Zayn lyft upp mig på hans axel och börjat gå ner mot vattnet.
- OMG ZAYN, YOU BETTER PUT ME DOWN OR I'LL KILL YOU! DO YOU HERE ME! ZAYN PUT ME DOWN! skrek jag och sprattlade med både armar och ben. Han bara skrattade och fortsatte ner. Han hade gått i vattnet nu så att det nådde upp till hans midja.
- ZAYN I'M GONNA KILL YOU IF YOU THROW ME IN THE WHATER! skrek jag men han brydde sig inte. Jag hörde hur killarna skrattade i bakrunden. Efter bara 2 sekunder kände jag hur jag for i det iskalla vattnet och alla ljud försvann.


Jag kom fort upp ur vattnet och kollade surt bort på Zayn som stod och skrattade med killarna. Jag kunde själv inte låta bli att skratta åt min reaktion.
- You should seen your face, it was priceless fick Zayn fram mellan skratt attackerna.
- Ohh you say, well your face is funny too sa jag och hoppade på hon och dränkte han. Nu skrattade alla åt Zayn.
- Okay, now we're even sa han och höll upp händerna i luften. Han tog tag i min hand och drog mig till det lite djupare. Vi hade gått en bit ut nu tillräckligt långt att jag inte kunde gå mer, Zayn var ju längre mig så jag kunde fortfarande gå utan att vattnet över huvudet. Han bärde upp mig och satte mig på hans höfter. Jag satte mina armar runt hans nacke då började han snurra runt. Vi började båda skratta efter ett tag slutade Zayn att skratta och blev lite allvarlig.
- Go out with me sa han och kollade mig i ögonen med ett snett leénde. Jag blev lite förvånad, vad skulle jag svara. Jag hade inte tänkt på att Zayn va känd. Den Zayn jag har lärt känna är en underbar person. Alla deras fans skulle nog vilja vara mig just nu. Tänk om det kommer ut bilder, då kommer jag få jätte mycket hat. Det orkar jag verkligen inte med. Jag har fått tillräckligt med skit i mitt liv.
- I don't know Zayn sa jag och kollade bort från han. Jag såg att hans leénde försvann.
- Why not? frågade han besviket.
- Because...sa jag och kollade ut mot havet från där vi stod.
- Because...? fortsatte han.
- Because i'm gonna get hate and i'm tired off getting shit thrown at me. sa jag med en klump i halsen.
- No you won't, I'm gonna stand by your side, i'm gonna protect you. No one is gonna hurt you, i promise! sa han bestämt. Jag log lite åt det han just hade sakt. Han kommer skydda mig och inte låta någon skada mig.
- aww Really?, would you do that to me? frågade jag och nu log jag riktigt stort.
- Yeees of course, listen Annabelle i really like, and the fans have nothing to do with my private life.  sa han allvarligt. Jag tänkte en stund och bestämde mig till slut att ge honom en chans.
- Okay i'll go out with you, but only if you're there to protect me from the hate.
- YEAASS OF COURSE! hojtade han och kramade mig.
- Haha take it easy there lover boy sa jag och vi började röra oss uppått mot stranden. Efter en lång dag på stranden med massor av skratt och bus åkte vi hem.
418205_233547036742039_111633535600057_459396_229845544_n_large
Jag hade fått skjus hem av Zayn från stranden. När jag kom hem hoppade jag direkt in i dushen. Jag lät vattnet rinna ner för min kropp. Det var skönt att få ta en dush. Att få lite tid för sig själv, att få tänka. Det hade jag inget emot. När jag var klar gick jag ut. Jag tog på mig ett par svarta spets trosor och en svart BH, eftersom jag inte skulle någonstans så tog jag på mig min rosa One Piece. Jag borstade snabbt igenom håret med min borste och gick ut till köket. Jag kände att hungern började smyga fram så jag bestämde mig för att fixa något att äta. Jag tog fram en fryst pan pizza ur frysen och la in den i mikron. Efter att jag fixat käk gick jag in i vardagsrummet och satte på en film. Det fick bli Harry Potter. Jag har alltid älskat Harry Potter. Jag har sätt alla filmer och läst alla böcker. Jag hade sätt dom så många gånger att jag kunde replikerna. Jag började känna hur ögonlocken blev tyngre och tyngre. Det sissta jag tänkte på var Zayn's leénde framför mig. Sen så somnade jag djupt med ett leénde på läpparna.
Tumblr_m2hf9rvxrq1rtkygqo1_500_large

Ussh!! Det har var ett riktigt dåligt kapitel, ett så kallat mellenkapitel :( Förlåt för det, men imorgon kommer ett bättre, promise! Får lite dåligt samvete nu, väntar man på något gått väntar man aldrig för länge, right? :).....säger man så? KOMMENTERA! :)
//Hajrija xx

Del 3- In love with an Angel ♥

Tidigare:
- Annabelle...sa han när vi låg i sängen.
- Yeah Zayn sa jag
- Is it wierd if you fall in love with a person you just met? frågade han.
- Well....no if you like someone you like someone right?
- good cause i think i'm in love with you. sa han Jag kände hur glädjen spred sig i kroppen och hur jag sprack upp i ett leénde. Jag reste mig upp och kollade på han och log, nu log han också som en fån.
- Can i kiss you? frågade han. Jag han inte tänka försens jag kände hans mjuka läppar mot mina. Jag besvarade hans kyss, och kände hur han log under kyssen.



Jag och Annabelle låg i sängen och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag gillade verkligen henne, även fast jag bara kännt henne några timmar så har jag faktiskt fått känslor för henne. Hon var hur vacker som helst med hennes mörkbruna långa hår, isblåa ögon, smala kropp och hennes mjuka läppar. Men hon var inte bara vacker hon var även smart, rolig, en underbar person om man samman fattar allt.
- What are you thinking about? frågade hon mig mitt i mitt tänkande.
- I'm thinking of you. sa jag. Jag såg hur hon sprack upp i ett leénde. Jag tog tag i henne runt hennes midja och föste henne närmare mig. Hon låg nu med sitt huvud på mitt bröst, och händerna runt mig. Hon höll på att pilla på min mage med  sitt finger. Efter ett tag kände jag att hennes andetag blev tyngre och märkte att hon hade somnat. Även jag somnade kort efter.
~Nästa dag- morgonen~

Jag vaknade nästa morgon av en underbar doft. Jag satte mig upp i sängen och såg att Annabelle inte låg kvar. Med snabba steg upp från sängen tog jag på mig ett par shorts och gick ut i köket där jag såg Annabelle stå och steka pannkakor.
- Good morningen sleepyhead. sa hon och log mot mig.
- Good morning to you too sa jag och slingrade mina armar runt hennes midja. Hon vände sig om och la sina händer runt min nacke. Hon kollade mig i ögonen.
- I've made pancakes, if your hungry sa hon med en mjuk röst.
- Oh i love pancakes sa jag och drog in henne i min famn.
- C'mon lets eat now! sa hon och släppte mig. Vi plockade fram grejerna vi skulle använda och började äta.
- So, what do you wanna do today? frågade jag henne.
- I know! utbrast hon. We can go to the beach, the weather is great today. sa hon och log.
- Sure, is it okay if the boys come. frågade jag
- Of course! sa hon. Vi åt klart och plockade bort grejerna.
- Zayn i need to go to my place and get my stuff. ropade hon från badrummet.
- Okay, i'll drive you ropade jag tillbaka. Jag tog fram mobilen och messade Louis " Hey bro, me and Annabelle are going to the beach, wanna join? :)" Jag fick snabbt ett svar " Hey, sure! when should we meet? :)" " We meet in an hour at the beach, Annabelle wants to go home and get her stuff, so we meet there. :)" svarade jag. " Ohh i see, Zayn had company last night ;)" jag läste SMS:et och skrev "Yeah i had and don't you dare to scare her away you nut :P"  "Ha-Ha very funny! " fick jag till svar och där slutade vår konversation. Jag gick in i badrummet där Annabelle stod och borstade tänderna. Jag log mot hennes och började själv borsta tänderna. Vi gjorde oss klara för att åka och gick ut genom dörren och jag låste efter oss. Jag tog tag i Annabelles hand och flätade ihop våra fingrar, hon kollade upp och log det vackraste leénddet jag någonsin sett.
- You have the prettiest smile i've ever seen sa jag. Hon rodnade och kollade ner i marken.
-Oh you're just so cute when you blush sa jag och la min arm om henne och pussade henne på kinden.
- well...thank you sa hon lite blygt. Jag bara log och vi fortsatte gå mot bilden.  NÄr vi kom fram satte vi oss och började åka mot Annabelle's lägenhet.
Tumblr_lp88hsjpzo1qztsrto1_500_large


Zayn hade messat och frågat om jag och killarna ville hänga med till stranden med han och Annabelle. Jag hade ju såklart sagt ja. Jag gick ut till vardagsrummet där killarna satt och körde Fifa12.
- Listen up ladies, pack your bags we're going to the beach with Zayn and Annabelle! små skrek jag så jag skulle få deras uppmärksamhet.
- When? frågade Harry.
- In an hour so hurry up ! sa jag och daskade till honom på rumpan och flinade.
- Heyy!! sa han med ett flin. Vi packade våra grejer och gick mot bilden. Harry och jag satt framme medans Niall och Liam satte sig i baksätet. Efter 15 minuter va vi framme vid stranden. När vi gick ut ur bilden såg vi att Annabelle stod lutad mot Zayn's bil och höll sina armar runt Zayn's nacke och han höll sina armar run hennes midja. Typiskt Zayn tänkte jag och flina.
- Hello there love birds! retades jag. Alla skrattade utom Annabelle, hon blev lite röd och kollade ner i marken.


Jag och Zayn hade vart hemma hos mig och hämtat mina grejer. Vi stod nu och väntade på att killarna skulle komma. Jag stod lutad mot Zayn's bil med mina armar runt Zayn's nacke och han med sina runt min midja.
- Have i said that you have beautiful eye's? sa han och jag kunde inte bli att le.
- Have i said that you are beautiful? frågade jag honom. Han skrockade lågt och tänkte precis böja sig fram och kyysa mig när vi blev avbrutna.
- Hello there love birds! Det var Louis. Alla skrattade även Zayn men jag tyckte mest det var pinsamt.
- Vas happenin' boys! hojtade Zayn med en till gjord röst. Vi hälsade och började leta efter en plats. Vi kom hittade en plats lite längreifrån alla andra. Det var en lite mer privat del. Vi la ut våra handukar där vi skulle sitta och började klä av oss till våra badkläder. När jag tog av mig mitt linne och shorts kände jag killarnas blickar.
- Stop staring at me you pervers! flinade jag och alla killar blev röda i ansiktet. Sen bröt alla ut i skratt.
6849014701_d70941a6ba_z_large
Alla började springa mot vattnet förutom jag och Niall.
- Why don't you go with them? frågade jag lite nyfiket.
- Cause i'm starving sa han och började ta ut en macka ur hans väska.
- HAHAH omg Niall, fatass! sa jag och skrattade.
- ayee don't be mean is not my fault i'm hungry all the time! försvarade han sig själv. What about you?
- I don't like wather, i rather stay here in the sun. sa jag och kollade på han medans han började äta på sin macka.
- Oh i see, so you and Zayn ha? sa han med ett flin på läpparna.
- Yeah i think so, I mean i really like him even though we just known each other for like one day sa jag och han nickade.
- Yeah, He likes you i can see that, he always smiles when you're around him. sa han och kollade ut över havet där dom andra höll på att skrika och skvätta vatten på varandra. Jag kände glädjen sprida sig i kroppen och hur jag sprack upp i ett leénde.
- Really? sa jag och kollade på han.
- Yeah of course! sa han. Efter det la jag mig på magen och kände solen bränna på min rygg. Efter ett tag kände jag något blött på min rygg innan jag visste ordet av det hade Zayn lyft upp mig på hans axel och börjat gå ner mot vattnet.
- OMG ZAYN, YOU BETTER PUT ME DOWN OR I'LL KILL YOU! DO YOU HERE ME! ZAYN PUT ME DOWN! skrek jag och sprattlade med både armar och ben. Han bara skrattade och fortsatte ner. Han hade gått i vattnet nu så att det nådde upp till hans midja.
- ZAYN I'M GONNA KILL YOU IF YOU THROW ME IN THE WHATER! skrek jag men han brydde sig inte. Jag hörde hur killarna skrattade i bakrunden. Efter bara 2 sekunder kände jag hur jag for i det iskalla vattnet och alla ljud försvann.

DEL 3! WOOHOO!! En lång del, vad tycker ni? Snälla jag vill verkligen veta vad ni tycker! Kommenterar ni så kanske det kommer upp en till del senare ikväll/ i natt :P Jag behöver respons, skriv gärna också om ni har något tips! Förlåt för den dåliga englska och stav felen! :)
//Hajrija :) x


Del 2- In love with an Angel ♥

Tidigare:
- It was nice to meet you Zayn, but i really need to go now, i have work you know, sa jag och kollade han i ögonen.
- Oh me too, but when can i meet you again frågade han.
- I'm free tonight, if you wanna do something svarade jag på hans fråga.
- Great!, can i have your number?
- Sure, sa jag och gav han min mobil så han kunde skriva in sitt nummer. När han var klar hade även jag skrivit in mitt nummer i hans. Vi gick ut tillsammans, och gav varandra en hej då kram, och försvann åt olika håll. " Maaan, i'm the luckiest girl on earth right now!" tänkte jag och gick vidare med ett leénde.

Jag hade slutat jobbet nu och var på väg hem när jag plötsligt kom på att jag skulle träffa Zayn. Jag tog upp mobilen ur väskan och såg att jag hade fått ett SMS. Jag log när jag såg vem det va, "Hey, wanna come over and watch a movie or something with me and the lad? // Zayn, the guy you spilled coffee on ;) xx" , jag svarade snabbt, "Heyy, sure, send me the address. // Annabelle :) xx" . Han skickade adressen så jag ropade på en taxi och gav han adressen efter 15 minuter var jag framme. Huset var stort och det såg riktigt lyxigt ut men det är vell klart han var ju med i världens kändaste pojkband. Jag öppnade grinden och gick in. Jag gick fram till dörren och "plingade" på dörr klockan efter bara några sekunder öppnas dörren och där står Zayn.
- Heyy Annabelle! sa han och drog in mig i en kram.
- Hii! sa jag och började klä av mig skorna och jackan.
- Come here, We are cooking dinner sa han och gick in i det stora köket.
- Wow it smells good sa jag och följde efter han. När vi kom in i köket möttes jag av tre glada ansikten. Jag gick fram och hälsade på alla.
- This is Harry sa han och pekade på en kille krulligt hår, This is Niall sa han och pekade på en kille med blont hår, This is Liam sa han och pekade på en kille med brunt hår som stod och gjorde nått vid spisen.
- Were is Louis frågade Zayn dom andra. Innan jag visste ordet av det hoppar någon fram och skriker,
- HERE I'M!! Och det var Louis. Alla börjar skratta åt hans lilla "överasking" . Vi hälsade sen så fortsatte dom med maten.
Jag gick fram till Liam och och ställde mig på tå för att se vad han gör.
- Sooo what are you cooking? frågade jag och log.
- Spaghetti bolognese, wanna taste? sa han och log.
-Yeah, sure. sa jag och tog fram en sked och smakade lite av köttfärs såsen.
- Maaaaan this is good stuff utbrast jag.
- Well thank you, it's a secret recipe sa han och log. Efter vi ätit så fick jag och Zayn ta hand om disken.
A9f252660021aef24f73357d_large


När vi hade ätit klart så hade killarna tvingat mig och Annabelle att ta hand om disken, typiskt dom.
Jag och Annabelle började plocka undan alla tarlikar och glas. Jag gick fram till diskhon och satte på vattnet och började diska. Annabelle stod lutad mot väggen och kollade på mig.
- Why are you looking at me? sa jag och flinade.
- 'Cause you look so funny when you're concentrated. sa hon och skrattade lite.
- Well you know what you look funny when you're wet sa jag och fyllde ett glas med vatten och hällde det på henne.
- OH MY GOD ZAYN?! What was that good for? skrek hon men jag såg att hon inte kunde låta bli att skratta.
- Oh we are on little fella, we are so on! sa hon och hällde ett glas vatten på mitt huvud. Vi fortsatte skvätta vatten på varandra tills slut bröt väldens största vatten krig ut. Hon höll på att fylla ett glas när jag sprang fram och lyfte upp henne.
- ZAYN PUT ME DOWN! skrek hon mellan skratt attackerna.
- I'll put if you say Zayn is the best. sa jag
- Hell no!
- Okay, then i will not put you down  sa jag och skrattade
- Ohh, come on Zayn! sa hon deperat.
- Nope, say Zayn is the best and i'll put you down.
- Ohh okay, Zayn....is the best, there you go i said it can you please put me down now?! sa hon.
- Hahaha yeah! sa jag och satte ner henne. Nu stod hon framför mig och jag kollade in i henne is blåa ögon, vi var bara några centimeter ifrån varandra jag tänkte precis luta mig fram när jag hörde någon harkla sig.
- Ummm...guys are you done yet, we're gonna watch a movie now so if you wanna join you have to hurry up, det var Liam.
Både jag och Annabelle backade bak.
- Yeah...uhm...just a minute harklade jag mig.
- As you say love birds sa Liam med ett flin och gick tillbaks till dom andra.
Jag kollade på Annabelle och log.
- We better finish this and get some new clothes sa jag.
- Yeah you're right, sa hon
När vi blev klara med disken gick vi in till mit rum, jag öppnade garderoben och tog fram en tröja och mjukis och sjängde dom på Annabelle.
- Thanks, were can i change frågade hon och log.
- In the bathroom, it's right there sa jag och pekade på en dörr.


Jag gick in i badrummet och bytte fort om till det jag fått låna av Zayn. När jag öppnade dörren och gick ut såg jag Zayn stå där utan tröja och jag kunde inte låta bli att stirra på hans vältränade mage.
- Do you like what you see? frågade han och flinade. Jag tittade fort bort och kände hur jag blev röd om kinderna.
- Aww you are cute when you blush sa han och blinka med ena ögat. Jag bara log som svar sen så gick vi ner till dom andra.
Vi satt nu alla ihop trängda i soffan och kollade på film, så klart så var dom tvugna att välja en skräck film. Jag hade blivit rädd och hoppat upp så många gånger att jag nu satt i Zayn's knä.
- aye it's just a movie babe viskade han i mitt öra. "OMFG kallade han mig babe?!" Jag log och kollade,
- I know, but it's still scary viskade jag i hans öra.
- Well i'm here so you don't have to be scared viskade han och log stolt.
Jag log och lutade mig mot han och höll om mig med hans arm. När filmen var sluta så hade vi plockat undan allt och killarna hade gått hem till sina lägenheter.
- Zayn i need to go home now. sa jag
- No it's to late, you can sleep here sa han och log.
- Really? sa jag lite osäkert
- Yeah, i have no mattress so you can sleep with me in my room sa han och hade börjat gå mot sitt rum.
Jag sa inget utan började gå mot hans rum. Zayn va inne i badrummet och gjorde sig klar för natten. Jag tog av mig mjukisarna som jag fick låna av Zayn, som tur så täckte tröjan "rumpan" , och gick in till badrummet.
- Do you have a toothbrush i can borrow? frågade jag men märkte sen att han kollad på min "rumpa".
- Do you like what you see Malik? frågade jag och flinade.
- Actually yes sa han och gav mig en tanborste. Vi gjorde oss klara och la oss.
Tumblr_lrf95aq4701r2ln80o1_500_large
- Annabelle...sa han när vi låg i sängen.
- Yeah Zayn sa jag
- Is it wierd if you fall in love with a person you just met? frågade han.
- Well....no if you like someone you like someone right?
- good cause i think i'm in love with you. sa han Jag kände hur glädjen spred sig i kroppen och hur jag sprack upp i ett leénde. Jag reste mig upp och kollade på han och log, nu log han också som en fån.
- Can i kiss you? frågade han. Jag han inte tänka försens jag kände hans mjuka läppar mot mina. Jag besvarade hans kyss, och kände hur han log under kyssen.

Del 2 ganska lång va? :)
Jag vill att ni KOMMENTERAR för jag vill verkligen veta vad ni tycker! Är det något ni vill att jag ska ändra på? KOMMENTERA KOMMENTER KOMMENTERA KOMMENTERA!
//Hajrija xx


Del 1- In love with an Angel ♥



Jag vaknade av regnet som piskade mot fönsterrutan. Jag satte mig upp i sängen och kollade mig snabbt omkring, "Typiskt London väder" tänkte jag och suckade. Jag drog ut mobilen from laddaren och kollade vad klockan var, 07:33 visade den. Jag slängde ner mobilen på golvet och la mig till rätta i sängen för att försöka somna om igen, vilket jag inte lyckades med så jag bestämde mig för att gå och ta en dush. Jag gick in i min W.I.C och tog fram underkläder plus kläderna som jag skulle ha på mig, det fick bli ett par svarta jeans, t-shirt med tryck på och en brun koffta.
Tumblr_m0p6s8tmcu1rr264po1_400_large
Jag hoppade in i i dushen och lät det varma vattnet rinna ner för min kropp. Efter 20 minuter var jag klar och stängde av vattnet. Jag gick ur dushen och tog på mig det jag hade valt och gick in till min W.I.C där jag hadde mitt sminkbord. Jag fönade mitt långa mörkbruna hår och lockade det lite, jag sminkade mig lätt och tog på lite smycken sen var jag klar. Jag gick in till köket och öppnade kylskåpet för att se vad som fanns att äta, inget som vanligt. Jag bestämde mig för att gå ut och äta i hopp om att det ska finnas ett café som har öppet så här dags. Jag tog på mig mina svarta converse och jacka. Jag snappade åt mig ett paraply för att jag hade inte någon lust att bli blöt. Jag tog en snabb titt i spegeln i hallen för att se till att jag ser okej ut. Jag gick ut och låste dörren, jag valde att ta trapporna idag, jag har ingen aningen varför, lat som jag är så brukade jag alltid ta hissen. Jag gick ut genom porten och slog upp paraplyt och började vandra mot starbucks. När jag var framme såg att det var öppet och gick in. Det var knappt någon där. Jag gick fram till kassan där det stod en man i 20 års åldern.
- Good morning, can i take your order? sa han glatt.
- Good morning, yeah i want a cheese sandwich and a coffee, sa jag och log.
- Okay, sa han och tog fram en macka och la den på en talrik, sen så fixade han kaffet och la den på en bricka.
- was that all? frågade han och log mot mig.
- Yeah, sa jag och betalade.
Jag vände mig för att gå och hitta någonstans att sitta när jag kände att jag krokade med någon och råkade spilla allt mitt kaffe på han. "SHIT ANNABELLE DITT KLANT ARSLE!" tänkte jag. Jag kollade upp på killen som jag krockat med och sen på hans tröja som det va en stor blöt och brun fläck på.
- Oh my god, i'm so sorry! utbrast jag och kände hur röd jag blev.
- No it's okay! sa han
- No of course it's not, i spilled coffe on you, and now your all wet! sa jag viftade med handen i riktning mot hans tröja.
- No, it's okay, really! sa han och tog tag i min hand och kollade mig i ögonen, och log.
- Really?! sa jag och log snett och fortsatte att kolla in i hans ögon, jag kände igen han men kommer riktigt inte ihåg vart jag sett han.
- Yeah, let me buy you a new coffee, sa han och kollade mot mig med det sötaste leéndet som finns.
- No,no it's okay i'll buy myself, protesterade jag.
- But i want to sa han och började gå i riktning mot kassan.
Tumblr_lop4qb2ktu1qgdi1do1_500_large Han köpte 2 kaffe och vi gick och satt oss.
- Well now when you buy me a coffee, i need you to tell me your name sa jag och log mot han.
- It's Zayn, Zayn Malik sa han och log det där söta leéndet igen, han var så sö- "VA VÄNTA! Sa han Zayn Malik?! Den Zayn Malik från One Direction?!" Jag hade spillt kaffe på Zayn Malik, och nu sitter jag och dricker kaffe med ingen mindre än ZAYN FREAKING HOT MALIK!
- Oh, well nice to meet you Zayn Malik, My name is Annabelle, Annabelle Lloyd. sa jag
- Nice to meet you to, Miss Annabelle Lloyd sa han och blinkade med ena ögat.
- I have a question, aren't you in that band called One Direction? frågade jag och kollade på han.
- Actually, I am svarade han.
- I knew it,  i have seen you in that show, what does it call again, sa jag och försökte komma på vad den hette.
- The X Factor sa han och jag sprack upp i ett leénde.
- Yes The X Factor! Vi satt och snackade ett tag han berättade om sig själv och jag om mig.
- It was nice to meet you Zayn, but i really need to go now, i have work you know, sa jag och kollade han i ögonen.
- Oh me too, but when can i meet you again frågade han.
- I'm free tonight, if you wanna do something svarade jag på hans fråga.
- Great!, can i have your number?
- Sure, sa jag och gav han min mobil så han kunde skriva in sitt nummer. När han var klar hade även jag skrivit in mitt nummer i hans. Vi gick ut tillsammans, och gav varandra en hej då kram, och försvann åt olika håll. " Maaan, i'm the luckiest girl on earth right now!" tänkte jag och gick vidare med ett leénde.
TADAA! Del 1 i min nya novell om 1D, som ni ser så kommer den att handla om ingen mindre än Mr. Zayn Malik!
Designen är inte världens snyggaste men den får duga hoppas ni gillar den! (PS. Det kanske finns några stavfel men skit i det!) KOMENTERA!
//Hajrija :) xx

RSS 2.0