Del 9- In love with an Angel ♥

Tidigare:
- I had fun tonight sa jag.
- Me too sa han. Vi närmade varandra. Jag satte mina armar runt hans nacke och han sina händer runt min midja.
- Good night Zayn, viskade jag i hans öra och pussade han snabbt på kinden och vände mig om och gick in genom porten och upp till min lägenhet. Jag hade lämnat en chockad Zayn. Om han ville ha någon kyss skulle han allt få kämpa för en.
När jag hade gått in i min lägenhet spelade jag upp hela kvällen i huvudet. Det var den bästa dejten jag någonsin vart på. Jag hörde att det plingade på dörren så jag gick för att kolla vem det va. Jag öppnade och såg Zayn stå där. Han kom fram och tog en armen runt min midja och den andra under min käke och kysste mig passionerat.
- Good night, Annabelle sa han och blinkade. Han vände sig om och sprang ner för trapporna. Nu var det jag som var chockad. Jag gick in och låste dörren. Jag lutade mig mot den och gled ner. "wooow.." tänkte jag. Jag bet mig på läppen och suckade lyckligt.

TRE VECKOR SENARE

Det hade gått några veckor sedan jag och Zayn gick på våran första dejt. Vi hade gått på några dejter efter det, dom hade varit magiska. Han hade alltid någon liten överaskning. Bara för mig. Mina känslor har växt mer och mer för Zayn men jag var inte riktigt säker. Var jag hans flickavän? Gillade han mig lika mycket som jag gillar han? Vi bettede oss som ett par enligt mig. Jag hade umågts mycket med killarna och Alanah också. Även om Zayn inte var hemma så brukade jag gå dit och chilla med grabbarna. Zayn och Liam hade åkt till studion för att göra klart några solon som dom har i deras nya album.
- Annabelle, are you comeing dinner is ready. Avbröt någon mig från mina tankar. Det var Niall.
- uhhmm...what?..ehh..Yeah sa jag lite förvirrat och reste mig ur soffan som jag och Niall degat på hela dagen.
- haha you're so retarded! skrattade han.
- Excuse me, take that back fatass! sa jag och hoppade på han bak ifrån.
Jag och Niall hade kommit varandra nära. Han var som en bror för mig. Han var min bästavän. Jag kunde berätta allt för han och kunde berätta allt för mig. Han hade berättat att han gilla gillade Alanah. Jag kunde se att hon också var intresserad av han.
- Okay, okay! Chill! skrattade han. Vi gick ut till den stora trädgården som dom alla delade på. Dom bodde i olika lägenheter men hade samma trädgård, det var ämdå rät så praktiskt enligt mig. Dom spenderar ju ändå så mycket tid tillsammans. När vi väl kom ut möttes vi av Harry och Louis som stod höll på med grillen. Jag satte mig på en av platserna runt det stora bordet. Vi satt och snackade ett tag. Helt plötsligt såg jag hur allt blev svart och någon höll sina händer för mina ögon.
- Guess who?  Jag kände direkt igen rösten men ville retas lite med han.
- OMFG IT'S A RAPIST!! skrek jag. Och började vifta med händerna. Alla skrattade åt mitt skämt även jag skrattade. Jag vände mig och hoppade in i Zayn's famn.
- Heey babe, i've missed you sa jag och pussade han lätt på munnen.
- Heyy hun, i've missed you too sa han, I like your outfit, Jag kollade ner på mina kläder jag hade på mig Zayn's gråa mjukis och hans "Gun 'n' Roses" tröja.
- Oh you do? sa jag lite ironiskt.
- But babe it's just me who can work those clothes sa han och spelade bitchig. Jag skrattade åt han och vi satte vi oss ner.
Tumblr_lkh8s4islh1qih6oso1_500_large
- Yoo Lou, when's the food ready? I'm starving! utbrast Niall och alla började skratta åt det han just sa. "Han och sin mat.." tänkte jag för mig själv och flinade.
När maten var klar sprang alla fram som djur och hämtade sin mat. Vi satte oss ner och började äta och snacka.
- So, when are you done with recording your new album frågade jag dom.
- Soon,we are done with half of the songs svarade Liam på min fråga.
- Oh okay, thats goo sa jag och nickade. Vi åt klart och bästemede oss för att gå enftersom det började bli kallt. Vi plockade undan och gick in till Harry och Louis. Vi satte oss alla i deras stora soffa.
- So what are we gonna do tonight? frågade Louis.
- OH I KNOW! utbrast Harry, I WANNA PARTY! Let's go to a club or something! How's with me?! frågade han och hoppade upp i soffan. Ohh jag var på, jag älskade att dra ut och fest. Det var ju fredag trots allt.
- Ohh hell yeah, I'm with you curly head ! utbrast jag och high-five-a han. Dom andra tvekade lite men efter att jag och Harry bönat och bett gav dom sig till slut.  Jag tog min mobil och messade Alanah.
To: Alanah<3 ;"Heey guurl! Wanna go out and party with me and the lad? :) xx"
From: Alanah<3 ; "Heyy babe, yeah sure when? :) xoxo"
- When are we going? skrek jag ut i hopp om att jag skulle få svar.
- 10pm, so about 2 hours! skrek Zayn tillbaka.
- Okay!
To: Alanah<3 ; "10pm, so about 2 hours, we'll pick you up. :) x"
From: Alanah<3 ; "I'll be ready! :) x"

Där slutade våran konversation. Jag berättade för killarna att Alanah skulle med och jag kunde inte låta bli att se ett litet leénde smyga sig fram på Niall's läppar. Jag tog fram min mobil igen och skrev
To: Nialler the fatass ;) ; "You're welcome, buddie ;)

Hans mobil plingade till. Han tog upp sin mobil och låste upp den. När han hade öppnat sms:et sprack han upp i ett leénde och kollade på mig. Jag tog det som ett tack. Zayn hade erbjudits sig att skjusa hem mig så jag kunde fixa mig.  Vi var nu frammer utan för mig. Jag knäppte upp bältet och gav Zayn en kyss.
- Thank you for the ride, Zayn! See you later! sa jag och log.
- You're welcome, babe! yeah see ya! sa han. Jag hoppade ut och såg hur han körde iväg.
Jag sprang upp till mig. Jag dushade snabbt. Och valde kläder det fick bli det här:
Jag lockade mitt hår och fixade det i en snygg frisyr och sminakde mig. Jag hörde någon tuta precis när jag blivit klar. Zayn och killarna var här. Jag tog på mig mina skor och stoppade i det nödvändigaste i min väska. Jag gick ut och låste dörren efter mig. När jag kom ner så hoppade jag in i bilden. Jag satte mig brevid Zayn.
- Heyy babe, wow you look amazing! sa han och kysste mig.
- Thank you, you look great too! Jag hälsade på alla och märkte att Louis och Liams tjejer var här- Eleanor och Danielle. Jag hälsade på dom och vi fortsatte mot Alanah. Jag var sjukt taggad. Om jag ska vara ärlig så var jag ett "Party animal" .  Vi stannade utanför Alanah's lägenhet. Det fanns inte plats så hon fick sitta i Niall's knä. Jag mötte Niall's blick och flinade lite han log blygt och vände sig om.


När Alanah skulle hoppa in i bilen så fanns det inte plats så hon fick sitta i mitt knä. Jag mötte Annabelle's blick hon flinade men jag log lite blygt tillbaka. Alanah satte sig i mitt knä och jag höll mina armar runt hennes midja. Jag var överlycklig just nu, jag gillade verlkigen henne.


När jag skulle hoppa in i bilen så fick jag sitta i Niall's knä. Jag blev rätt så glad eftersom jag verkligen gillar han. Jag hälsade på alla och satte mig i hans knä. Han höll sina armar runt sin midja och jag kunde inte låt bli att le lite. När vi kom fram till klubben hoppade alla ut. Vi fick gå in utan några problem. När vi väl kom in var det en massa folk jag tog tag i Niall's hand för att inte gå vilse. Han vände sig om och log mot mig jag log till baka och vi började röra oss mot baren.

YEAAHH BUDDIE DEL 9! Hoppas ni gillart', långt var det va? :P Ni får kommentera mer så jag blir peppad, det är mycket roligare att skriva då! Enjoy! PS. Om ni har någon fråga så använd blogresponse! :)
// Hajrija xoxo

Kommentarer
Postat av: Anonym

grymt bra tejen, du äger!

2012-04-21 @ 22:02:03
Postat av: emma

gyrymt;)

2012-04-21 @ 22:51:29
Postat av: Julia!

Yeah! Bu äre festa som gäller haha!:) BRAAAAAA KAPITEL;)

2012-04-22 @ 01:15:38
URL: http://odirectionnovell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0