Del 15- In love with an Angel ♥

Tidigare:
- I have to work tomorrow Zayn, sa jag lågt.
- Nooo, lipade han. Jag skrattade lågt åt han och pussade han på kinden.
- You can come over to me tomorrow, and sleep there if you want, sa jag.
- I'd love to, sa han och kysste mig. När vi kom fram till dörren låste Zayn upp och vi gick båda in till Zayns rum. När vi väl låg i sängen kände jag hur trött jag verkligen var.
- Good night babe, sa Zayn lågt och höll sin arm runt min midja.
- Good night, sa jag och somnade kort där efter.


Jag vaknade nästa morgon av mitt alarm ringde. Det irriterande ljudet ekade i rummet. Jag sträckte mig efter mobilen som låg på nattduks bordet, Jag greppade tag i mobilen och låste sakta upp den.
- Uhhh, make it stop, stönade Zayn. Jag flinade åt han och stängde av det djävulska ljudet. Jag slängde mobilen på golvet och la händerna för ansiktet. Jag skulle jobba idag. Och  någon lust hade jag verkligen inte, men det var ju det ända sättet att betala räkningarna. Jag hade ju ändå ett bra jobb som jag trivdes på. Jag reste mig upp ur sängen och såg Zayn liggandes med täcket över huvudet. Jag skrattade lågt åt han och gick till min väska för att byta om. Jag tog fort på mig mjukis och ett linne, jag fick åka hem och byta om innan jag började. Fort samlade jag ihop mina grejer i en väska och gick in till badrummet. Jag borstade tänderna och fixade mitt hår, jag ville ju se mänsklig ut. Jag gick ut till köket och fixade en macka och hällde upp jucie (?) i ett glas. Jag åt snabbt upp det och plockade undan efter mig. Jag smög in till Zayn som fortfarande låg och sov men nu hade han tagit bort täcket från huvudet. Jag kröp fram till på alla fyra och viskade till han:
- Zaynie, i'm going now can i have a kiss? Han hörde mig visst och vaknade. Han slog upp ögonen och jag log åt han han besvarade leéndet.
Tumblr_m3v2diwvzv1qciqfio1_500_large
- Of course you can, sa han. Jag bet mig i läppen och kysste han intensivt. Jag kände hur han log under kyssen jag bet han på under läppen för att retas med han. Jag drog mig tillbaka och log åt han. Han drog in mig i hans famn och kramade om mig hårt. Jag var lyckligt lottad att få ha en underbar pojkvän som han.
- I need to go now Zayn, sa jag och pussade han på näsan.
- Okay babe, see you tonight, sa han och kysste mig ännu en gång. Jag reste mig upp ur sängen och gick ut ur rummet. Jag tog på mig mina skor och hängde väskan över axeln.
- Bye Zayn, love you! ropade jag innan jag gick ut.
- Bye, love you too, ropade han till baka. Jag sprang ner för trapporna och kände att jag krockade in i någon. Jag såg upp och såg Louis stå där med ett stort leénde,
- Well Hello there! utbrast Louis och kramade om mig.
- Hii, why are you up this early?, log jag.
- I went to the airport to say good bye to Eleanor, she's doing a photoshoot in paris.
- Ohh okay, i need to rush now i have to go to work, bye Lou, sa jag och kramade om han ännu en gång.
- Bye, Annabelle. Jag började gå men stannade upp.
- And say hi to Eleanor from me! ropade jag.
- I will! Efter det fortsatte jag ner för trapporna och ut på gatan. Jag vifte med handen i luften och ropade på en taxi. En taxi svängde in till trottoaren och jag hoppade in.
- Good morning miss! hälsade chaffören glatt.
- Good morning sir, hälsade jag lika glatt tillbaka. Jag berättade adressen och han började åka. Mitt i allt hörde jag en bekant låt.
- Excuse me sir, but can you turn up the music?
- Of course, svarade han och höjde volymen. Jag blev aldelles varm inombords när jag hörde hans röst.
So c-come on
You got it wrong
To prove I'm right I put it in a so-o-ong
I don't know why
You're being shy
And turn away when I look into your ey-e-es


Jag hade nu slutat för dagen och var på väg hem. Jag tog upp min iPhone ur fickan och låste upp den. Jag log smått för mig själv när jag såg min bakrundsbild. Det var en på mig och Zayn. Han pussade mig på kinden och jag hade en konstig grimas. Jag gick in på min och Zayns konversation och skrev ett snabbt sms. " Hey babe, I've finished work now, what's up? :) xx" Jag fick snabbt ett svar av han. "Heeyy love of my life, I'm actually on my way to your place, where are you I'll come and pick you up :) xx" Jag knappade fort in ett svar och efter 5 minuter var Zayn här. Jag öppnade fort bildörren och klev in i bilen.
- Hey babe! Hälsade Zayn och kysste mig passionerat. Jag log lite generat och hälsade.
- Hey Zaynie! Jag satte på mig säkerhetsbältet och kollade på Zayn som hade ögonen på vägen. Han vände sig snabbt om och log snett.
- So, how was your day? Frågade han och vände blicken mot vägen.
- It was okay, yours? Have you been sleeping all day? Frågade jag och höjde på ögonbrynen. Han räckte ut tungan åt mig och sa:
- Nooo of course not, I've been shopping.
- Haha, okay. What did you buy? Frågade jag nyfiket.
- Look in that bag. Sa han och nickade mot en påse som låg i baksätet. Jag gkorde ett försök för att nå den men det gick inte. Jag knäppte upp bältet och sträckte mig för att greppa tag i påsen. När jag skulle sätta mig igen slog jag i huvudet i bil taket.
- Fuck...Stönade jag och satte mig till rätta i sätet. Jag hörde Zayn skratta och blev lite irriterad.
- Oh what are you laughing at? Frågade jag kaxigt men blev genast glad när jag såg hans underbara leende.
- You. Sa han och flinade. Jag slog till han på armen och kollade i påsen.
- What is this? Frågade jag nyfiket.
- Open it it's for you.
- No, Zayn you didn't have to!
- But i wanted. Sa han och log mot mig. Open it now. Med ett leende på läpparna tog jag upp en liten sammets. Jag öppnade den och tappade hakan när jag såg vad som låg där i. Det var ett silvrigt berlock armband.
Tumblr_lya5911ezr1qgnow4o1_500_large
Jag flämtade till och kollade på Zayn som hade stannat framför min lägenhet.
- Do you like it? Frrågade han och log.
- If i like it? oh my god Zayn i love it! utbrast jag och sträckte mig för att kunna krama om han. Jag kysste han mjukt på läpparna. Jag såg säkert ut som en fån. Jag tog upp armbandet ur asken och synade det med ett stort leende på läpparna.
- Here let me help you. Sa Zayn och sträckte sig för att sätta på mig armbandet. När armbandet var på kysste jag Zayn ännu en gån och tackade han.
Vi klev ur bilen hand i hand och var påväg mot min lägenhet. När vi hade tagit oss upp för trapporna låste jag upp dörren och vi gick in. Vi tog av oss våra skor och jackor sen så fortsatte vi in till köket.
- I'm hungry. Gnällde Zayn och satte sig ner på en av köksstolarna.
- You sound like a five year old. Skrattade jag. What do you want to eat? Frågade jag och han sprack upp i ett leende.
- Nandos! Utbrast han. Vi bestämde oss för att gå ut och äta Nandos sen så skulle vi gå och hyra film och köpa snacks.  

Tråkigt mellan kapitel, nästa del kommer det hända grejer! :) I want feedback!
VARNING FÖR STAVFEL!



Kommentarer
Postat av: Emma

Jag tyckte det var bra och jag älskar bildena :)

2012-05-12 @ 08:08:22
Postat av: Sofia

Awsuum!

2012-05-12 @ 18:08:26
URL: http://onedlove.blogg.se/
Postat av: Felicia

Åh, så bra!

2012-05-12 @ 21:21:07
URL: http://feliciafelicia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0