Del 26- In love with an Angel ♥

Tidigare:
- Zayn. Sa hon allvarligt.
- Yeah? Sa jag och såg på Annabelle men blickade ut mot trafiken igen.
- I....I....I want Nandos. Hon kollade på mig med en grav allvarlig blick men brast sen ut i skratt. Jag skakade på huvudet och skrattade.
- Lets go to Nandos then!


Vi svängde in och parkerade bilen efter att ha varit och ätit på Nandos. Vi hoppade ut och gick mot bagaget. Jag öppnade den och plaserade en över den andra och lyfte dom. Jag gjorde en grimas för att dom var så tunga och började gå sen. Jag hörde Annabelle skratta i bakrunden. Jag struntade i det och fortsatte in i trapphuset. Jag gick mot hissen och tröck på knappen så att den skulle åka ner. När den väl kom ner hade Annabelle också kommit. Vi la in lådorna och gick sen för att hämta dom andra.
Jag pustade ut och satte mig ner i soffan. Annabelle skrattade åt mig och sa:
- Tired? Jag skrockade lågt och sa:
- No, just a lot. Hon fnissade och satte sig sen brevid mig. Hon la sen sitt huvud i mitt knä och tog upp sin mobil ur sina mjukisbyxor. Bara för att tog jag upp min också. Jag gick in på twitter och scrollade igenom mina mentions. Jag öppnade rutan där man skriver en ny tweet och tog ett kort på alla kartonger som låg lite här och var. Jag laddade upp den och skrev:


zaynmalik1D
@zaynmalik
Ohh god she's taking over ! :O pic.twitter.com/EKfiF0Cf

Jag log för mig själv och tröck på "Tweeta" . Efter bara några få sekunder började alla fans spamma min mentions så jag loggade ut för att mobilen började lagga. Jag slängde en blick på Annabelle som såg på mig med höjda ögonbryn. Jag visste att hon hade sett min tweet. Jag skrattade och pussade henne lätt på läpparna.

Zayn skulle på någon interjuv idag så jag var aldelles ensam hemma. Alanah var sjuk så jag hade absolut inget att göra. Jag hade på mig ett par rutiga pyjamasbyxor och ett linne. Jag kände hur min mage började kurra så jag bestämde mig att äta något. Jag tog på mig mina fluffiga tofflor och gick ut till köket. Jag fixade snabbt en macka och o'boy, min favorit, och gick sen ut till vardagsrummet. Jag slog på tv:n och zappade bland kanalerna. Jag fasnad framför ett gammalt avsnitt av One Tree Hill. När avsnittet var slut log jag i en konstig position som var förvånads värt bekväm. Jag suckade för mig själv av min otroliga utråkighet och tog min mobil som låg på soffbordet. Jag klickade upp min och Alanah's konversation och skrev in ett snabbt sms innan jag gick för att dusha. "It's all your fault that I'm bored! Next time you're bored I'm gonna make sure that I'm sick too! :/"


När jag kom ut ur dushen slog det mig. Med bara handuk runt mig och vatten droppandes från mitt hår sprang jag till min mobil. Jag bläddrade genom mina kontakter och stannade när jag såg det jag sökte efter. Eleanor. Jag tröck på "call" och väntade på att hon skulle svara.
- Eleanor! Svarade hon glatt.
- Hi El, It's Annabelle!
- Ohh Annie! I thought you were dead! How are you? Jag skrattade och svarade sen:
- I'm great, you?
- I'm all good. Sa hon glatt.
- Wanna go out and do something, maybe...Sa jag.
- Maybe...Fortsatte hon.
- SHOP!
- SHOP! Utbrast båda samtidigt. Både jag och Eleanor skrattade och sen bestämde vi att vi skulle mötas klockan 1 vid starbucks. Jag sa hej då och la på. Klockan var 12 så jag hade en timme på mig. Jag gick till mitt och Zayns rum och fortsatte in till det lilla rummet som Zayn hade fixat som min W.I.C. Jag minns hur glad jag blev. Den här var mycket större än den jag hade i min förra lägenhet. Efter en stunds letande fick det bli ett par svarta byxor, rosa stickad tröja och smycken.
Jag slängde en blick på klockan och såg att den var tio i ett. "Shit". Jag måste skynda mig. Jag sprang ut till hallen och tog på mig mina älskade Jeffery Campbell och min skinn jacka. Jag nårpade åt mig min väska och låste dörren efter jag gått ut. Jag sprang ner för trapporna och ropade på en taxi när jag stod på trottoaren. En taxi körde till kanten av trottoaren och jag hoppade in.
- Starbucks. Sa jag och han gasade. När jag var framme betalade jag taxi chaffören och klev ur bilen. Där stod hon. Precis som vi hade bestämt.
- Heeyyy El!! ropade jag och sprang fram till henne.
- Hii Annie! hälsade hon.
- Lets go I have a lot to buy, but not plenty of time. Sa jag och drog henne efter mig.
- I'm fine, thanks for asking. Sa hon ironiskt.
- Yeah, yeah. Sa jag och vifftade med handen i gest att jag inte bryr mig. Vi båda började skratta och första stopp fick bli Top Shop.
- So how's things with you and Zayn? Frågade Eleanor mig när hon stod inne i en hytt och provade en skjorta. Jag log för mig själv och sa:
- Everything is great, how's things with Boo Bear? Frågade jag. I heard he bought you same PJ's as his. Hon stack ut huvudet och gav mig en ond blick.
- What? I think they are nice! With all the colors and......stripes.....and....stuff.
- Oh shut up, Annie! Sa hon och jag skrattade. Can you get this in black? Thank you! Sa hon och kastade en vit skjorta på mig. Jag suckade och hörde henne fnittra inne från hennes hytt. Jag ignorerade det och gick för att hämta en annan skjorta. När jag letade efter skjortan hörde jag killarnas låt One Thing spealas i högtalarna. Jag log för mig själv och gick tillbaka till Eleanor.
- Here you go El. Sa jag och drog för drapperiet.
- Annabelle! What the heck, I'm just in my bra!
- Ohh sorry!...But it's a nice bra, where did you buy it? Frågade jag.
- I know right- Sa hon och log- I bought it i- ohh just go out! utbrast hon och knuffade ut mig. Jag skrattade för mig själv och sjönk ner i den allt för sköna soffan.
Jag låste upp dörren och gick in i lägenheten. Jag slängde mina påsar på golvet brevid mig och kämpade att få av mig skorna. Jag såg även Zayns på skohyllan så han var säkert hemma.
- Zayn, babe are you home? Inget svar. Jag ropade igen. Zayn? Babe? Jag kollade överallt och gick till slut in i vårat rum. Jag såg Zayn sitta med ansiktet i händerna. Snyftade han?
- Babe? Sa jag lågt och satte mig brevid han.

Tråkigt mellan kapitel, men nu börjar det hända greeejjjjooor! :)
KOMMENTERA!! Det är ni ju världsbäst på! ;) xx
SKIT I STAVL FELEN, JAG ORKAR INTE RÄTTA DOM!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åhhh så bra!! :) Can't wait for the nest one! :)

2012-06-04 @ 19:35:31
Postat av: Anonym

next, höhö

2012-06-04 @ 19:36:04
Postat av: Lovisa

Jag behöver seriöst nästa kapitel asap!

2012-06-04 @ 20:28:39
URL: http://lollomalmberg.blogg.se/
Postat av: Sofia

OMG! Nästa kapitel NUU!!! :)

2012-06-04 @ 20:51:42
Postat av: Veronika

OMG Jättebra kapitel vill läsa nästa del NU.... När kommer den ut??:-) Älskar din novell

2012-06-04 @ 22:42:01
Postat av: Julia

HAHA AS ROLIGT KAPITEL BROEE! Skiiiit bra oxå!xx SKRIV MEEEEEEER<3

2012-06-05 @ 07:34:59
URL: http://odirectionnovell.blogg.se/
Postat av: 1Dnovell, hearts beats harder

SV: självklart kan vi länka! Säg till när du lagt till mig :)

2012-06-05 @ 14:52:05
URL: http://heartsbeatsharder.blogg.se/
Postat av: Moa

såååå jäklarns bra!!

2012-06-05 @ 16:45:42
Postat av: Hanna

Men guuuhd! Nu blir jag rädd, du måste skriva meraaa nuuu!!!!!!!!!

2012-06-05 @ 18:22:19
Postat av: 1Dnovell, hearts beats harder

SV: nu har jag lagt till dig också :)

2012-06-05 @ 18:30:29
URL: http://heartsbeatsharder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0